Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Lemon Asparagus Soup
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 mittelOnion; chocolate is best
1/2 Tassecelery chopped
1/4 Tassebutter or margarine
2 Esslöffelcornstarch
1 Tassewater
Chicken bouillon cubes
3/4 x ca. 450 gFresh aspargus; trimmed/in 1" pieces
2 Tassemilk
1/4 TeelöffelGrated lemon peel (up to 1/2)
1/8 Teelöffelnutmeg ground
1 Prisesalt seasoned
die Zubereitung:

In a 2 quart saucepan, saute the onion nad celery in butter until tender. Dissolve cornstarch in water; add to the saucepan with bouillon. Bring to a boil over Medium heat; cook andstir for 2 minutes. Add asparagus. Reduce heat; cover and simmer until asparagus is crisp-tender, about 3-4 minutes. Stir in the milk, lemon peel, nutmeg and seasoned salt. Cover and simmer for 25 minutes, stirring occasionally. Yield: 4 servings. Per serving: (using skim milk, margarine and low-sodium bouillon) 2 fats, 1 starch, 1 vegetable, 182 calories, 284 mg. Sodium, 2 mg. Choesterol, 12 grams fat Mc formatting by bobbi744@sojourn. Com

Wisconsin


Anmerkungen zum Rezept: