Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Lemon Bars #4
Zutaten für 16 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Crust
1 Tasseflour unbleached
1/3 TasseMargarine softened
1/4 Tassesugar granulated
Topping
3/4 Tassesugar granulated
egg whites whipped
3 Esslöffellemon juice
2 Esslöffelflour unbleached
2 TeelöffelLemon peel
1/4 Teelöffelbaking powder
1/4 Tassesugar powdered, sifted
die Zubereitung:

Preheat oven to 350. Prepare a 8" baking pan with cooking spray and flour; set aside. In a mixing bowl, combine 1 cup flour, margarine, and 1/4 cup granulated sugar until mixture resembles coarse crumbs. Press into prepared pan. Bake for 15 minutes. Meanwhile, to prepare topping, combine remaining granulated sugar, egg whites, lemon juice, remaining flour, lemon peel, and baking powder in a mixing bowl. Pour mixture over baked crust. Bake again for 20 minutes or until lightly browned. Sift powdered sugar over top.

Per serving: 120 Calories; 4g Fat (28% calories from fat); 1g Protein; 21g Carbohydrate; 0mg Cholesterol; 57mg Sodium

From the MasterCook recipe list. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept: