Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Lemon Basil Pasta
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 x ca. 450 gLinguine or other favorite; pasta
2 EsslöffelMelted margarine or butter
1 Esslöffellemon juice fresh
1 1/2 TeelöffelBasil leaf
3/4 Teelöffelgarlic salt
1/4 Teelöffelblack pepper
1/4 Tasseparmesan grated
die Zubereitung:

Cook pasta according to package directions, omitting salt in cooking water. Drain and return pasta to pan. In a small bowl, combine margarine, lemon juice, basil, garlic salt and pepper. Toss with cooked pasta. Sprinkle cheese over pasta and serve immediately. Main dish variation: Toss in 2 cups cooked, cubed chicken or 1 lb. Cooked large shrimp, peeled and deveined, before adding cheese.

Formatted by Jane G. Schoneman Prodigy Id rmfw50a. Lynn Thomas' notes: Made this 12-5-97; very easy and quick to make. Delicious, light lemony taste.


Anmerkungen zum Rezept: