Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Lemon Bread
Zutaten für 10 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Tassesugar
Lemon; rind of, grated
1/3 Tassecooking oil
eggs
1/2 Tassemilk
1 1/2 TasseFlour; sifted once
1 Teelöffelbaking powder
1/4 Teelöffelsalt
1/2 TasseNuts; walnuts, pecans, etc. chopped fine
Glaze
1/4 Tassesugar powdered
3 Teelöffellemon juice
die Zubereitung:

Mix all ingredients (except those for glaze) together in the order given. Put the mixture in greased loaf pan. Bake 45 mintues to 1 hour at 350 degrees. After removing from the oven, glaze the top with mixture of confectioner's sugar and lemon juice while the bread is still hot.

Serves 8 to 10. Excellent for a brunch or teatime.

you by Nancy Coleman


Anmerkungen zum Rezept: