Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Lemon Breakfast Cream
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 TasseLafayette lemon yogurt
4 x ca. 30 g(1/2 cup) light cream cheese
1 Esslöffellemon juice
die Zubereitung:

Drain lemon yogurt for 3-4 hours if a thicker consistency is desired. Soften cream cheese in microwave for 15-30 seconds on high. Then mix remaining ingredients together and serve. Yield:Makes 12 Servings (2 Tbsp/Serving)

Per Serving: 40 Cal; 2 g Fat; 2 g Protein; 4 g Carbohydrate; 64 mg Sodium; 7 mg Cholesterol. Dietary Exchanges: 1 Fat.


Anmerkungen zum Rezept: