Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Lemon Breakfast Muffins
Zutaten für 12 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Drymix
1 Tasseflour
1 Teelöffel(heaping) baking powder
1/2 Tassesugar
1 Teelöffelsalt
Wet Mix
1/4 Tassebutter melted
1/2 Tasselemon juice fresh
eggs
Lemon; finely grated rind of
Topping
1/4 Tassebutter melted
1/2 Tassesugar
1 Esslöffellemon juice
die Zubereitung:

Preheat over to 375°F, prepare pans. Combine dry ingredients & blend well. Melt butter, remove from heat & stir in juice, eggs & rind. Add dry mix to wet mix until just combined. Spoon into pans & bake for 15-20 mins or until nicely browned. Remove from pan while warm & dip in topping. Variation: A cup of raisins added to this batter makes this a delicious muffin for any time of day.

Topping: Combine melted butter & juice, measure sugar into separate dish. Dip top of muffins into butter then sugar.


Anmerkungen zum Rezept: