Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Lemon Butter Frosting
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 TeelöffelLemon rind grated
6 Esslöffelbutter
3 TasseConfectioners' sugar; sifted
1/4 TasseLemon juice (approximately)
1 Prisesalt
die Zubereitung:

Add lemon rind to butter; cream well Add part of the sugar gradually, blending after each addition. Add remaining sugar, alternately with lemon juice, until right consistency to spread. Beat thoroughly after each addition. Add salt. Makes enough frosting to cover tops and sides of two 9-inch layers or tops and sides two 8x8x2-inch layers.

From the Kate Smith Collection, 1940. General Foods Corp. (Courtesy of Barb Day)


Anmerkungen zum Rezept: