Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
4 | Catfish fillets; thawed |
1/4 Tasse | lemon juice fresh |
1/4 Tasse | oil |
1 Teelöffel | onion dried, minced |
1/2 Teelöffel | garlic salt |
1/4 Teelöffel | Hot pepper sauce; or to tast |
4 | Lemon wedges |
Rinse fillets and blot dry. Combine remaining ingredients except lemon wedges, in flat casserole dish. Add fillets. Marinate in refrigerator overnight, turning several times. Grill fillets over medium-hot coals 5-8 minutes on each side or until fish flakes easily when tested with a fork. Baste with marinade while cooking. Squeeze lemon wedges and serve.
Oven Method:
Broil 6 inches from heat for 5-6 minutes; turn carefully and baste marinade. Broil an additional 5-6 minutes or until fish flakes easily when tested with a fork.
Recipes sent to me from Bill, wight@odc. Net
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|