Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Lemon Chiffon Cherry Cheesecake
Zutaten für 10 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Crust
1/4 Tassegraham cracker crumbs
Filling
3 x ca. 30 gLemon gelatin powder
2/3 Tassewater boiling
1 1/2 TasseLowfat cottage cheese
4 x ca. 30 gFat-free cream cheese
1 PackungWhipped cream, light
Topping
1 DoseCherry pie filling; (20 oz)
die Zubereitung:

Crust: Sprinkle graham cracker crumbs on bottom and sides of a lightly sprayed 9-inch pie plate Filling: Dissolve gelatin in boiling water; pour into blender. Add cottage cheese and cream cheese; cover. Blend about three minutes, scraping sides as needed. Pour into large bowl. Fold whipped cream into cheese mixture. Chill until set, 5-6 hours. Topping: Top cheesecake with pie filling.


Anmerkungen zum Rezept: