Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Lemon Coconut Squares
Zutaten für 48 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 Tasseall-purpose flour
1/2 Tassesugar powdered
3/4 TasseCold butter or margarine
eggs
1 1/2 Tassesugar
1/2 Tasselemon juice
1 Teelöffelbaking powder
3/4 Tassecoconut flakes
die Zubereitung:

In a bowl, combine flour and powdered sugar; cut in the butter until crumbly. Press onto the bottom of a lightly greased 13x9x2-inch baking pan. Bake at 350° for 15 minutes. Meanwhile, in a mixing bowl, beat the eggs, sugar, lemon juice and baking powder until well mixed. Pour over crust; sprinkle coconut evenly over top. Bake at 350° for 20-25 minutes or until golden brown. Cool on a wire rack. Cut into bars.


Anmerkungen zum Rezept: