Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Lemon Cream Fruit Dip
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
eggs
1 Tassesugar
1/3 Tasselemon juice
1 Esslöffelcornstarch
1/2 Tassewater
1 Teelöffelvanilla
1 Tasse(1/2 pint) whipping cream, whipped
die Zubereitung:

In bowl, beat together eggs, 1/2 cup sugar and lemon juice. In saucepan, combine remaining sugar and cornstarch; stir in water. Cook and stir until thickened; remove from heat. Gradually beat in egg mixture. Over low heat, cook and stir until slightly thickened. Add vanilla; cool. Fold in whipped cream. Serve with fresh fruit. Refrigerate leftovers.


Anmerkungen zum Rezept: