Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Lemon Cream Scones
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Lemon ; rind of
2 Tasseflour
1/4 Tassesugar
2 Teelöffelbaking powder
1/3 Tassebutter
1/2 Tasseheavy cream
egg
1 1/2 Teelöffelvanilla
die Zubereitung:

Stir together flour, sugar, baking powder and rind.

Cut in butter until resembles coarse crumbs. In small bowl, mix cream, eggs, and vanilla.

Add to flour mixture. Knead the dough (it will be sticky).

Pat dough into 1/2 inch thickness. Cut with small round glass. Place on cookie sheet sprayed with a non-stick spray.

Bake in a 400°F oven for 10-15 minutes.

and make them at least 1-1/2 inches thick. Also, I added 1/2 teaspoon lemon flavoring (real, not imitation!)


Anmerkungen zum Rezept: