Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Lemon Fluff
Zutaten für 18 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Dose(13-oz) evaporated milk; chilled
1 PackungLemon Jello
1 1/4 Tassewater boiling
1/3 Tassehoney
2 1/2 TasseVanilla wafer crumbs
3 Esslöffellemon juice
Lemon rind grated
die Zubereitung:

Dissolve Jello in boiling water; add honey and lemon juice. Let jell slightly. Whip chilled milk and fold Jello mixture into the milk. Spread half of the crumbs on bottom of 10x13 inch pan. Pour mixture over crumbs; add the other half of the crumbs over top of mixture. Chill at least three hours. Cut into squares to serve 18. (Sugar can be substituted for honey.)

From <A Taste of Louisiana>. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept: