Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Lemonade Cake
Zutaten für 16 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Box (3-oz) lemon jello
3/4 Tassewater boiling
Box lemon cake mix
3/4 Tasseoil
eggs
1 Dose(6-oz) frozen lemonade; thawed
3/4 Tassesugar
die Zubereitung:

If you like lemon pound cake, this is quick and Wonderful: Dissolve lemon jello in boiling water. Set aside. Mix cake mix, oil and eggs. Mix well. Pour in jello mixture and beat for 5 min. Pour into greased and floured tube cake pan. Bake in 350 for 1 hour. While still warm and in pan, puncture cake with fork tines. Mix thawed lemonade and sugar. Pour this mix over warm cake. Let cool completely in pan.


Anmerkungen zum Rezept: