Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Lemonade Fried Chicken
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
6 x ca. 30 gFrozen Lemonade Concentrate
1 Tassewater
2 1/2 x ca. 450 gFryer; Cut up
1/4 Tasseflour unbleached
1 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelblack pepper ground
1 Tassevegetable oil
2 EsslöffelButter melted
die Zubereitung:

Preheat oven to 350 degrees F. Mix lemonade concentrate and water in a small bowl. Pour over chicken in larger bowl. Refrigerate 2 hours or longer. Drain chicken and reserve liquid. Mix together the flour, salt, and pepper in a small paper bag. Add well drained chicken, one piece at a time, and shake to coat evenly. Heat oil in large skillet over moderate heat. Add floured chicken; cook until evenly browned, turning pieces over carefully. Remove chicken and arrange in a single layer in a shallow baking pan. Brush chicken with melted butter. Add reserved lemonade. Bake uncovered about 1 hour, basting chicken with lemonade from pan every 15 minutes. About 15 minutes befre chicken is done, drain off excess juice from pan. Serve hot.


Anmerkungen zum Rezept: