Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Lemonade Marmalade
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Lemons
1 1/2 Tassewater
1/8 TeelöffelBaking soda
5 Tassesugar
Pouch liquid pectin
die Zubereitung:

Remove peel from lemons; discard white membrane and cut rind into slivers. Section lemons, remove seeds, and chop pulp. Set aside. Combine rind, baking soda, and water in a saucepot. Cook, over medium high heat, until mixture boils, stirring frequently. Add sugar and reserved fruit, stirring well. Cook until mixture reaches a full, rolling boil, stirring occasionally. Boil hard 1 minutes. Remove from heat; stir in pectin. Skim foam. Let stand for 5 minutes, stirring occasionally to distribute fruit. Pour into hot jars, leaving 1/4 inch (6 mm) head space. Adjust caps. Process 10 minutes in boiling water bath. Yield: about 4 half pints. (960 mL)


Anmerkungen zum Rezept: