Rezept: |
![](../img/printer.gif)
Rezept drucken
|
![](../img/recipebook.gif)
ins Rezeptbuch legen
|
![](../img/email.gif)
als email versenden
|
![](../img/mealmasterview.gif)
MealMaster - Ansicht
|
![](../img/recipe_pdf.gif)
Rezept als PDF
|
![](../img/recipemark.gif)
Rezept benoten
|
![](../img/reciperemark.gif)
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 Tasse | Cream sherry (optional) |
10 x ca. 30 g | Extra firm silken tofu |
1/2 Tasse | Liquid Fruitsource (r) |
2 Esslöffel | canola oil |
1 Teelöffel | vanilla extract |
Try this variation of a French sauce as a topping on pancakes. Heat sherry over medium heat until reduced by half. Remove from heat and blend in remaining ingredients. Serve warm. Makes 3 cups
Per 1/4 cup: 98 cal, 2 g prot, 6 mg sod, 9 g carb, 4 g fat, 0 mg chol, 59 mg calcium
Hint: *If not using sherry, increase Fruitsource by 1/4 cup and heat all ingredients until warm.
From the MealMaster recipe list. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|