Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Marinated Peas and Mushrooms
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Pearl onions
1 Teelöffelolive oil
1 TasseShelled green peas
9 kleinCarrots, (1/2 pound) each cut into 3-inch pieces
1 1/2 Tassemushrooms small
1 1/2 TasseFresh shiitake mushrooms, stems removed
12 Parsley sprig
8 kleinMint leaves
2/3 TasseTarragon-flavored vinegar
1/2 Tassewater
1 TeelöffelMustard seeds
1 TeelöffelMixed peppercorns
1/2 Teelöffelsalt
die Zubereitung:

Drop onions into a saucepan of boiling water; return to a boil. Drain; rinse under cold water. Drain and peel.

Heat oil in a nonstick skillet over medium heat. Add onions; saute 5 minutes. Add peas and carrot pieces; saute 5 minutes or until crisp-tender. Remove from heat; stir in mushrooms, parsley, and mint. Spoon vegetable mixture into a shallow dish or glass bowl; set aside.

Combine the vinegar and the next 4 ingredients (vinegar through salt) in a small saucepan; bring to a boil. Pour over vegetables; cover and marinate in refrigerator at least 2 hours. Yield: 4 servings (serving size: 1 cup).

Per serving: 161 Calories; 2g Fat (12% calories from fat); 6g Protein; 33g Carbohydrate; 0mg Cholesterol; 624mg Sodium


Anmerkungen zum Rezept: