Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Mary Bergin's Macadamia Nut Butter Cookies
Zutaten für 42 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Tasse(2 sticks) butter; Softened
1/4 Tassesugar granulated
3 Esslöffelhoney
egg yolk
1/2 Teelöffelvanilla extract
1 3/4 Tasseflour all purpose, sifted
1/2 TasseRoasted macadamia nuts; Coarsely chopped
die Zubereitung:

In large mixer bowl, beat butter and sugar on medium speed until light and fluffy. Beat in honey, egg yolk and vanilla. Stir in flour and nuts. Form dough into a lo about 12-inches long and 1 1/2-inches wide. Wrap in plastic wrap and refrigerate 2 to 3 hours or until firm. Heat oven to 350 degrees. Line cookie sheet with parchment paper. Slice cookie dough into 1/4-inch slices. Place 1-inch apart on cookie sheet. Bake until cookies feel firm to the touch and edges are golden, 8 to 10 minutes. Cool on cookie sheet 2 minutes. Remove cookies to cooling rack. Store cookies in airtight container.

From the MasterCook recipe list. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept: