Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Oatmeal Scotchies #2
Zutaten für 36 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Tasseflour
1 Teelöffelbaking powder
1 TeelöffelBaking soda
1 Teelöffelsalt
1 Tassebutter or margarine
1/2 TeelöffelOrange extract
eggs
2 Esslöffelwater
1 1/2 TasseOats
1 Packung(12-oz) butterscotch chips
1 1/2 Tassebrown sugar
die Zubereitung:

These recipes are from the back of Hershey's Butterscotch Chips packages. You will not find them anymore, but, when the chips first came out, I copied them off. The recipes on the back of the package these days is different and, Imho, not nearly as good.

Preheat oven to 375 degrees. Combine flour, baking powder, soda & salt. Set aside. In large bowl, combine butter, brown sugar, eggs & water. Beat until creamy. Gradually add flour mixture. Stir in oats, chips & orange extract. Drop by slightly rounded measuring tablespoonfuls onto greased cookie sheet. Bake 10-12 minutes. Cool on racks.


Anmerkungen zum Rezept: