Rezept: |

Rezept drucken
|

ins Rezeptbuch legen
|

als email versenden
|

MealMaster - Ansicht
|

Rezept als PDF
|

Rezept benoten
|

Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 Dose | (16-oz) French style green beans; drained |
1 Dose | (16-oz) English peas; drained |
1 mittel | onions diced |
1 mittel | Bell pepper diced |
4 | Sticks celery; diced |
1 | Jar (4-oz) pimiento |
1 Teelöffel | salt |
3/4 Tasse | sugar |
1/4 Tasse | oil |
1 Esslöffel | water |
1/2 Tasse | vinegar |
Mix ingredients for dressing well. Pour over vegetables and let marinate overnight. Stir well, drain 1 hour before serving. Keep tightly covered in refrigerator.
Mrs Olie Brown (Helen)
Aubrey, Ar
From the book <High Cotton Cookin'>, Marvell Academy Mothers Assn, Marvell, Ar 72366, Isbn 0-918544-14-9, downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|