Rezept: |

Rezept drucken
|

ins Rezeptbuch legen
|

als email versenden
|

MealMaster - Ansicht
|

Rezept als PDF
|

Rezept benoten
|

Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 1/2 Tasse | flour |
1 Teelöffel | salt |
1/2 Tasse | Walnuts Or Pecans; chopped |
2 1/2 Tasse | Quick Oats; uncooked |
1 1/2 Tasse | brown sugar packed |
1 Tasse | Margarine melted |
1 1/2 Tasse | mincemeat prepared |
1/4 Tasse | sugar |
1 Esslöffel | cornstarch |
1 Esslöffel | lemon juice |
For Crust:
Grease 7 x 11 x 2 inch pan. Combine crust ingredients and mix well. Press half if mixture into pan. Spread with mincemeat filling.
For Filling:
Simmer all ingredients until thick. Cool. Spread over dough in pan, and cover with remaining dough. Pat down well. Bake at 350°F. for 25-35 minutes. Cool in pan. Cut in squares.
Store in tin box between layers of wax paper.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|