Rezept: |

Rezept drucken
|

ins Rezeptbuch legen
|

als email versenden
|

MealMaster - Ansicht
|

Rezept als PDF
|

Rezept benoten
|

Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1/2 Tasse | Chunky peanut butter |
1/3 Tasse | shortening |
3/4 Tasse | sugar |
1 | egg |
2 Esslöffel | milk |
1 1/2 Tasse | sifted flour |
1 Teelöffel | soda |
1/2 Teelöffel | salt |
Cream peanut butter and shortening; gradually add sugar, mix well. Beat in egg and milk. Sift flour, soda and salt together; add to creamed mixture. Shape into balls. Flatten on ungresed cookie sheet. Bake at 370 degrees for 10-12 minutes. Cool.
To frost cookies, add enough milk to 1 cup sifted confectioner's sugar to make of spreading consistency and frost cookies, if desired.
Arkansas Today, Ch 11, Kthv-Tv,
Bingham
From a collection of my mother's (Judy Hosey) recipe box which contained lots of her favorite recipes, clippings, etc. Downloaded from Glen's Mm
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|