Rezept: |

Rezept drucken
|

ins Rezeptbuch legen
|

als email versenden
|

MealMaster - Ansicht
|

Rezept als PDF
|

Rezept benoten
|

Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2 Tasse | sugar |
1 Tasse | milk |
1/2 Tasse | butter |
1 | Jar (12-oz) crunchy peanut butter; (or creamy peanut butter and 1/2 cup nuts) |
1 Teelöffel | vanilla |
1 | Jar (7-oz) marshmallow creme |
Combine milk and sugar and bring to a gentle boil. Boil for 12-15 minutes. Remove from heat and add vanilla; pour over other ingredients and mix well. Pour into buttered platters.
Mrs Richard Amsden (Anna)
Marvell, Ar
From the book <High Cotton Cookin'>, Marvell Academy Mothers Assn, Marvell, Ar 72366, Isbn 0-918544-14-9, downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|