Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 | 9-inch Graham Cracker Shell |
1 ca. 1 Liter | Vanilla Ice Cream, softened |
1 Tasse | Frozen Non-Dairy Topping thawed |
1/2 Tasse | peanut butter |
1/2 Tasse | Peanuts chopped |
1/2 Tasse | Whole Peanuts for the top |
6 x ca. 30 g | chocolate chips semisweet |
3/4 Tasse | milk evaporated |
1/4 Tasse | sugar |
*** Pie ***
Combine all except whole peanuts, mix well and spoon into shell. Top with whole peanuts and freeze until firm.
*** Sauce ***
Combine all ingredients in a heavy sauce pan ov low heat, stirring until melted. Serve warm or cool over the pie.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|