Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 1/2 Tasse | flour |
1/2 Tasse | cocoa |
1/2 Teelöffel | soda |
1/2 Tasse | sugar |
1/2 Tasse | brown sugar |
1/2 Tasse | Margarine softened |
1/4 Tasse | peanut butter |
1 Teelöffel | vanilla |
1 | egg |
3/4 Tasse | peanut butter |
3/4 Tasse | sugar powdered |
1. Combine filling ingredients and blend well. Form into 30 (1-inch) balls. Set aside.
2. Beat sugars, margarine, and peanut butter until light and fluffy. Add rest of ingredients.
3. With floured hands, take about 1 tbs dough and wrap around p. Butter ball, covering completely. Place 2" apart on ungreased cookie sheet. Flatten with bottom of glass dipped in sugar.
4. Bake at 375 for 7-9 min or until set and slightly cracked. Cool on wire racks. About 30 cookies.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|