Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Peanut Butter Muffins Ww
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
6 EsslöffelFlour, self-rising
1 EsslöffelSugar, superfine
1/4 TasseMilk, skim
Eggs lightly beaten
2 EsslöffelPeanut butter, chunky room temperature
1 TeelöffelMargarine melted
die Zubereitung:

Preheat oven to 400F. Sift together flour and sugar; add remaining ingredients, stir until combined. Do not beat or overmix. Spray 4 muffins cups with cooking spray; fill 3/3 full with batter. Fill remaining cups 1/2 full of water. Bake till golden brown - about 20 minutes. Remove muffins to wire rack, cool. Serve cooled or freeze until ready to use.

Weight Watcher Exchanges: 1 Protein, 1/2 Bread, 1 Fat, 20 Optional Calories.

protein, 8 g. Fat, 15 g. Carbohydrate, 110 mg. Sodium, 69 mg. Cholesterol.

Calories from fat: 43%

Original recipe from Weight Watchers "Fast and Fabulous" Cookbook. Conversion and additional analysis by Rick Weissgerber. [GEnie D.Weissgerbe]


Anmerkungen zum Rezept: