Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Peanut Butter Pie #5
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
9-inch pie crust; baked
1/4 Teelöffelsalt
1 TassePowered sugar
2 TasseScalded milk
1/2 TassePeanut butter (your choice)
Egg yolks beaten
1/4 Tassecornstarch
2 Esslöffelmargarine
2/3 Tassesugar
1/4 Teelöffelvanilla
die Zubereitung:

Combine powdered sugar and peanut butter blend until the appearance of biscuit mix. Spread 3/4 of this mixture on the bottom of the pie shell. Combine cornstarch, sugar and salt. Add scalded milk and mix well. Cook in top of double boiler until mixture thickens add butter and vanilla, then pour into baked pie shell. You can make meringue with the leftover egg whites, but my family prefers whipped topping. Ssprinkle remaining peanut butter mixture over topping.

From the MasterCook recipe list. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept: