Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1/2 Tasse | peanut butter |
1/2 Tasse | butter |
1/4 Tasse | Honey or brown sugar |
1 Teelöffel | vanilla |
3 | Eggs (3 or 4) |
Cream butters, sweetener and vanilla together.
Add eggs, one at a time, beating on high speed at least 5 minutes after each addition. If mixture doesn't whip up well, be sure you are beating the full 5 minutes, or chill well, then finish beating.
Serve 1/4 c in an attractive glass, or use as a pie or torte layer filling.
May be sprinkled with carob chips.
I actually mixed in carob powder to taste and it turned out even better.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|