Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Peanut Butter Temptations
Zutaten für 42 Stück Menge anpassen
die Zutaten:
14 x ca. 30 gReese's Peanut Butter Cups (Miniatures)
1/2 TasseButter or margarine, softened
1/2 Tassebrown sugar Packed, light
1/2 Tassesugar granulated
1/2 TasseReese's Creamy Peanut Butter
egg
1/2 Teelöffelvanilla extract
1 1/2 Tasseall-purpose flour
3/4 TeelöffelBaking soda
1/2 Teelöffelsalt
die Zubereitung:

Heat oven to 375 degrees Fahrenheit. Remove wrappers from candies. Line small muffin cups (1-3/4 inches in diameter) with paper bake cups. In large mixer bowl, beat butter, brown sugar, granulated sugar, peanut butter, egg and vanilla until light and fluffy. Stir together flour, baking soda and salt; add to butter mixture, beating until well blended. Shape dough into 1-inch balls; place one in each prepared muffin cup. Do not flatten. Bake 10 to 12 minutes until puffed and lightly browned; remove from oven. Immediately press peanut butter cup onto each cookie. Cool completely in muffin pan. About 3-1/2 dozen cookies.

Hershey's is a registered trademark of Hershey Foods Corporation. Recipe may be reprinted courtesy of the Hershey Kitchens.

Meal-Master compatible format by: Karen Mintzias


Anmerkungen zum Rezept: