Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Peanut Butterscotch Cornies
Zutaten für 35 Stück Menge anpassen
die Zutaten:
1 TasseButterscotch bits
1/4 Tassepeanut butter
2 TasseCornflakes
die Zubereitung:

Melt butterscotch bits and peanut butter in the top of a double boiler or over very low heat. Remove from stove and stir in the cornflakes, mixing well until sticky all over. Drop by rounded teaspoons onto waxed paper and chill. Makes about 35 treats. Suggestion: Put in small paper muffin cups.

appeared in the "Cookin' with Maudie" column in the Sugarcreek (Ohio) Budget since 1985. The Budget is a weekly Newspaper that is read by Amish and Mennonites throughout North and South America. Published by Sugarcreek


Anmerkungen zum Rezept: