Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Peanut Cake
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 Tassesugar
3/4 Tasseshortening
eggs whole
egg yolk
3/4 Teelöffelbaking powder
2 1/4 TasseGround Spanish peanuts (reserve 1/2 c.)
1 1/2 TeelöffelBaking soda
1 1/2 TasseSour milk
1 1/2 Teelöffelvanilla
2 1/4 Tasseflour
die Zubereitung:

Cream shortening and sugar; add eggs. Mix thoroughly. Sift together flour, baking powder and baking soda. Add to creamed mixture, alternating with sour milk. Beat 3 minutes. Stir in vanilla and peanuts. Mix thoroughly. Bake at 350 degrees for 50 to 60 minutes in prepared 9 x 13-inch pan. Frost, then sprinkle with reserved peanuts.


Anmerkungen zum Rezept: