Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Peanut Cakes
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 1/2 Tasseflour
1 Teelöffelbaking powder
1/3 TasseButter or butter substitute
1 Tasseraisins
1/8 Teelöffelsalt
1/2 Tassecoconut
1/2 Tassepeanuts chopped
1 Tassesugar
Egg well beaten
1 TasseSour milk
1/2 TeelöffelBaking soda
die Zubereitung:

Cream sugar and butter. Add egg. Beat thoroughly. Sift flour, measure, and sift with baking powder, baking soda, and salt. Add alternately with sour milk to first mixture. Add raisins, coconut, and peanuts. Mix thoroughly. Fill well-oiled muffin tins 2/3 full. Bake in moderate oven (375 F) 30 minutes. Ice with maple icing. The Household Searchlight


Anmerkungen zum Rezept: