Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Peanut Chicken Wings
Zutaten für 15 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
50 Chicken wings
1/4 Tassemustard prepared
24 x ca. 30 gbeer
3/4 Teelöffelsalt
1 Tassemolasses
1/2 Esslöffelchilli powder
3/4 TassePeanut butter, creamy styl
1/2 Tasselemon juice
1 1/2 Lemons for garnish
1/2 TasseWorcestershire Sauce
1/4 TasseChopped parsley for garnis
die Zubereitung:

Preheat oven to 450. Get rid of the wing tips and cut each wing into two pieces. Combine remaining ingredients except parsely and lemon in a saucepan. Over low heat cook for about 15 minutes until reduced and thickened to the consistency of thick gravy. Place wings in a shallow baking pan and cover with sauce, making sure each is well coated. Bake for 15-20 minutes. Garnish with the green and yellow stuff.


Anmerkungen zum Rezept: