Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Peanut Cookies
Zutaten für 48 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2/3 Tasseshortening
1 1/3 Tassebrown sugar packed
Eggs lightly beaten
1 1/2 Teelöffelvanilla extract
1 2/3 Tasseall-purpose flour
1/2 TeelöffelBaking soda
1/2 Teelöffelsalt
2 TasseSalted peanuts
die Zubereitung:

In a mixing bowl, cream shortening and sugar. Beat in eggs and vanilla until light and fluffy. Combine flour, baking soda and salt; gradually add to the creamed mixture. Fold in peanuts. Drop by teaspoonfuls 2 inches apart onto greased baking sheets. Bake at 350 for 10-12 minutes or until browned and almost set (centers will be soft). Remove to a wire rack to cool. Yield 4 dozen.


Anmerkungen zum Rezept: