Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pear and Cranberry Tart
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 TasseSyrup, corn
1/3 Tassesugar
1 Esslöffelcornstarch
1 1/2 TasseCranberries
Pears
3/4 Tasseflour
1/2 Tassesugar
1/3 Tassebutter
1 TasseOats
eggs
die Zubereitung:

Preheat oven to 400. Peel and slice pears. Grease 9" baking pan. Combine corn syrup, sugar, and cornstarch in saucepan. Stir in cranberries and heat to boiling, then reduce heat. Simmer 5 minutes, until cranberries pop open. Stir in pears. Pour into pan. Combine flour and 1/2 c sugar. Cut in butter until mixture resembles coarse crumbs. Stir in oats; mix well. Add beaten egg, mixing until moistened. Crumble evenly over fruit. Bake 30-35 minutes or until top is golden brown.

From Quaker Oats ad. Mm by Sylvia Steiger, GEnie The.Steigers, Gt Cookbook echo moderator at net/node 004/005


Anmerkungen zum Rezept: