Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pear and Pecan Cake
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Tasseflour
1 Teelöffelcinnamon
1 TeelöffelBaking soda
1/2 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelnutmeg
1 1/2 Tassebrown sugar firmly packed
1/2 Tassevegetable oil
eggs
1/4 Tassesugar
1/4 Tassewater
1 Teelöffelvanilla
Firm peas; cored and chopped
1/2 Tassepecans chopped
die Zubereitung:

Preheat oven to 350F. Butter and flour a 9" x 13" baking pan. Sift together flour, cinnamon, baking soda, nutmeg and salt. Beat together brown sugar, oil, eggs, sugar, water and vanilla until smooth. Blend in dry ingredients. Stir in pears and pecans. Pour batter into pan. Bake for about 55 minutes, cool before serving.


Anmerkungen zum Rezept: