Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 Tasse | sugar |
1/2 Tasse | oil |
2 | eggs |
1/4 Tasse | sour cream |
1 Teelöffel | vanilla |
2 Tasse | flour |
1/2 Teelöffel | salt |
1 Teelöffel | Baking soda |
1/4 Teelöffel | cinnamon |
1/4 Teelöffel | nutmeg |
1/2 Tasse | dates chopped |
1 Tasse | Fresh pears; peeled & chopped |
Blend sugar and oil; add eggs one at a time, blending well. Stir in sour cream; add vanilla. Mix well. Sift flour, soda, salt and spices. Add to the creamed mixture; add chopped nuts and pears. Bake in greased loaf pan at 350 for 1 hour. Let rest 10 minutes before removing from pan. Makes 1 large loaf.
Mrs Polly Mcdonald Purvis
Mesa, Az
From the book <High Cotton Cookin'>, Marvell Academy Mothers Assn, Marvell, Ar 72366, Isbn 0-918544-14-9, downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|