Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pear Bread
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Tassesugar
1/2 Tasseoil
eggs
1/4 Tassesour cream
1 Teelöffelvanilla
2 Tasseflour
1/2 Teelöffelsalt
1 TeelöffelBaking soda
1/4 Teelöffelcinnamon
1/4 Teelöffelnutmeg
1/2 Tassedates chopped
1 TasseFresh pears; peeled & chopped
die Zubereitung:

Blend sugar and oil; add eggs one at a time, blending well. Stir in sour cream; add vanilla. Mix well. Sift flour, soda, salt and spices. Add to the creamed mixture; add chopped nuts and pears. Bake in greased loaf pan at 350 for 1 hour. Let rest 10 minutes before removing from pan. Makes 1 large loaf.

Mrs Polly Mcdonald Purvis

Mesa, Az

From the book <High Cotton Cookin'>, Marvell Academy Mothers Assn, Marvell, Ar 72366, Isbn 0-918544-14-9, downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept: