Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2 1/4 Tasse | all-purpose flour |
2/3 Tasse | cocoa |
1 Teelöffel | Baking soda |
1/2 Teelöffel | salt |
1 Tasse | butter |
3/4 Tasse | sugar |
2/3 Tasse | brown sugar |
1 Teelöffel | vanilla extract |
2 | eggs |
10 x ca. 30 g | White chocolate chips |
Preheat oven to 350. Combine cocoa, flour, soda and salt in a small bowl. Set aside.
In a large bowl, beat butter, sugar, brown sugar and vanilla until creamy. Add eggs one at a time beating well after each. Gradually add flour
mixture. Stir in chips. Drop by rounded tablespoonfuls onto ungreased
cookie sheets.
Bake 9-10 minutes until edges are lightly browned. Let stand 2 minutes
before removing from cookie sheets, cool completely.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|