Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pears Baked in Honey
Zutaten für 12 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
12 Pears
1 x ca. 450 ghoney
lemon juice
20 x 30 mlWater (plus)
die Zubereitung:

Preheat oven to 325 F (160 C).

Peel halve and core the pears, keeping them in water which you have acidulated with half the lemon juice.

Dissolve the honey in the water, add the other half of the lemon juice and bring to the boil. Transfer to an oven proof dish or pan large enough to keep the pear halves in one layer.

Add the drained pear halves and bring back to the boil. Immediately transfer the dish to the oven and poach until the pears are really tender. Remove with slotted spoon, boil down cooking liquor to a syrup and pour over the pears. Leave to cool then chill. Serve with the thickest cream you can find.


Anmerkungen zum Rezept: