Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Peasant's Pie
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Topping
4 mittelPotatoes, cooked, mashed w/:
1/4 TasseWater (to yield 3 cp mashed)
Sauce
2 TasseBrown gravy, mushroom gravy, or other sauces (such as tomato)
Filling
Onion, chopped coarsely
Carrots, sliced thinly
green pepper diced
1/2 x ca. 450 gBroccoli, cut into stems and flowers
1/4 x ca. 450 gGreen beans, cut into 1-inch pieces
1 BundSpinach, torn into bite-size pieces
die Zubereitung:

Steam vegetables (except spinach) about 15 minutes, until crisp-tender. Remove from heat. Stir in spinach and 2 cups gravy. Spoon this filling into a 9"x12" backing dish. Spread mashed potatoes over the top. Sprinkle with a small amount of paprika. Make 30 minutes at 350 degrees.

Hints: any veggies can be used, and frozen works also. Use about 8 cups chopped veggies total.

using Mmconv.


Anmerkungen zum Rezept: