Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pebernoedder Scandanavian Pepper Cookies
Zutaten für 48 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gflour
1 x ca. 450 gbrown sugar
eggs
1/3 x ca. 450 gbutter
1 Teelöffelcinnamon
1 Teelöffelcloves
die Zubereitung:

They are called "Pebernoedder" in Danish. It translates to Pepper Nuts, although they are not nuts. Also they don't contain pepper anymore. The pepper was mainly used for conservation. This is my grand-mothers recipe. The cookies are supposed to be hard and heavy.

Mix the ingredients. Roll it to make a cylinder as thick as a thick finger. Cut it in 1 inch pieces. Bake 5-10 minutes at medium heat (Take them out when they look done).


Anmerkungen zum Rezept: