Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pecan Cake
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
eggs separated
1 1/2 Tassesugar granulated
1 Teelöffelbaking powder
2 1/2 Esslöffelflour
3 TasseGround pecans (reserve some)
3 TasseHeavy cream whipped
1 Teelöffelvanilla
die Zubereitung:

Beat egg yolks, gradually adding sugar. Sift dry ingredients together, add to egg mixture. Stir in 1/4 of beaten egg whites, and pecans, then fold in remaining whites. Line 2 layer cake pans with wax paper, butter and flour them. Fill and bake at 350 degrees for 30 minutes. Cool upside down on racks. Frost layers with whipped cream. Sprinkle with ground pecans.


Anmerkungen zum Rezept: