Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pecan Cream Cheese Pie
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Packung(8 oz) Philly cream cheese
eggs
Tabsp sugar
Teasp vanilla
3/4 Tassecorn syrup
3 x ca. 30 gpecans finely chopped
9-inch pastry shell (pie crust)
die Zubereitung:

Preheat oven to 375 degrees

Soften the cream cheese at room temp. Cream together in a bowl with 1 egg, 4 tabsp sugar and 1 teasp vanilla. Keep stirring and beating until well creamed with no lumps. In another bowl, beat together the corn syrup, 1 teasp vanilla, 3 eggs and 2 tabsp sugar.

Pour the cream cheese mix into the pie shell. Level off and spread the chopped pecans on top. Pour the corn syrup mixture over the pecans. Bake for 35 minutes.


Anmerkungen zum Rezept: