Rezept: |

Rezept drucken
|

ins Rezeptbuch legen
|

als email versenden
|

MealMaster - Ansicht
|

Rezept als PDF
|

Rezept benoten
|

Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2/3 Tasse | sugar |
1/4 Tasse | flour |
3/4 Teelöffel | cinnamon ground |
1/4 Teelöffel | nutmeg ground |
6 Tasse | Peeled and thinly sliced apples |
1 | Deep-dish pie crust; frozen |
1/2 Tasse | brown sugar |
1/2 Tasse | flour |
1/3 Tasse | butter |
1/3 Tasse | Pecans |
1. In large bowl, toss together sugar, flour, cinnamon, nutmeg and apples. Spoon into frozen crust.
2. For crumb topping, combine brown sugar and flour; cut in butter. Stir in pecans. Sprinkle over apples.
3. Bake in preheated 400 degree oven on preheated baking sheet for 40-50 minutes.
From a collection of my mother's (Judy Hosey) recipe box which contained lots of her favorite recipes, clippings, etc. Downloaded from Glen's Mm
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|