Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pecan Fingers
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Tassedark brown sugar
1 Tassebutter soft
egg
1/2 Teelöffelvanilla
2 Tasseall-purpose flour Sifted
Egg well beaten
1/2 Tassedark brown sugar
1 Tassepecans coarsely chopped
1/2 Tassedark brown sugar
die Zubereitung:

Heat over to 350F. Lightly grease a jelly-roll pan 15x10x1 inch. Combine 1 cup sugar and butter and cream until fluffy. Add 1 egg and vanilla and beat until well blended. Add flour and work into creamed mixture until well blended. Spread in prepared pan. Brush with beaten egg. Sprinkle with 1/2 cup sugar then with nuts and then with remaining sugar, spreading evenly over top. Bake 20-25 minutes or until nicely browned. Cook in pan and cut into fingers to serve. Note: Dark brown sugar gives the best flavour in this recipe but any brown sugar will be satisfactory.

From the book "Treasured Mennonite Recipes" by the Mennonite Community Relief Sales Volume 1

Ar/93


Anmerkungen zum Rezept: