Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pecan Loaves
Zutaten für 3  Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 Tasseall-purpose flour Sifted
1 Esslöffelbaking powder
1 Teelöffelsalt
1/2 TeelöffelMace
1/2 Teelöffelnutmeg
3/4 Tassebrown sugar firmly packed
1 Tassepecans chopped
1 1/2 TasseQuaker Oats, uncooked (quick or old-fashioned)
1 1/3 Tassemilk
egg beaten
1/4 Tassevegetable oil
die Zubereitung:

Sift together flour, baking powder, salt and spices into bowl. Stir in sugar, pecans and oats. Add remaining ingredients; stir only until dry ingredients are moistened. Pour batter into 3 greased empty cans, about 2 cup capacity.

Bake in preheated moderate oven (350 F.) about 50 minutes. Loosen edges; remove from cans immediately; cool thoroughly. Wrap cooled bread and store one day before slicing.

pecans in above recipe.

Reprinted with permission from The Quaker Oats Company Electronic format courtesy of Karen Mintzias


Anmerkungen zum Rezept: