Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pecan Mini Kisses Cups
Zutaten für 24 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 TasseButter or margarine, softened
1 Packung(3 oz) cream cheese; softened
1 Tasseall-purpose flour
egg
2/3 Tassebrown sugar Packed, light
1 EsslöffelButter melted
1 Teelöffelvanilla
1 Prisesalt
72 Hershey's Mini Kisses Baking Pieces; divided
1/2 Tassepecans coarsely chopped
die Zubereitung:

In a medium bowl, beat softened butter and cream cheese until blended. Add flour; beat well. Cover; refrigerate 1 hour or until firm enough to handle. In a small bowl, stir together egg, brown sugar, melted butter, vanilla and salt until well blended. Shape chilled dough into 24 balls (1-inch each); press balls onto bottom and up sides of ungreased mini muffin cups. Place 2 mini kisses in each cup. Spoon about 1 tsp pecans over mini kisses. Fill each cup with egg mixture. Bake at 325° for 25 minutes or until filling is set. Lightly press 1 baking pieces in the center of each cookie. Cool in pan on wire rack. Remove from pan.


Anmerkungen zum Rezept: