Rezept: |

Rezept drucken
|

ins Rezeptbuch legen
|

als email versenden
|

MealMaster - Ansicht
|

Rezept als PDF
|

Rezept benoten
|

Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
4 | eggs |
1/4 Teelöffel | salt |
1/4 Tasse | butter melted |
1 1/4 Tasse | corn syrup light |
1 1/4 Tasse | brown sugar firmly packed |
1 Teelöffel | vanilla extract |
1 | Unbaked 9-inch pastry shell |
1 Tasse | pecans chopped |
Beat eggs with a wire whisk or fork. Add salt, butter, syrup, sugar and vanilla. Mix well. Pour into pastry shell. Sprinkle with pecans. Bake at 350 degrees for 45-50 minutes. Yields one 9-inch pie.
requests to mail pies across the country.
The Camellia Grill
From Southern Living, 1980
From a collection of my mother's (Judy Hosey) recipe box which contained lots of her favorite recipes, clippings, etc. Downloaded from Glen's Mm
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|