Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pecan Pie Bars #2
Zutaten für 48 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Cookie crust (see recipe)
eggs
1 1/2 TasseLight or dark corn syrup
1 1/2 Tassesugar
3 Esslöffelbutter or margarine, melted
1 1/2 Teelöffelvanilla
2 1/2 TassePecan halves or coarsely chopped pecans
die Zubereitung:

Preheat oven to 350 degrees. Prepare and bake Cookie Crust (see recipe in this cookbook). Meanwhile, in large bowl beat eggs, corn syrup, sugar, butter and vanilla until well blended. Stir in pecans. Immediately pour over hot crust; spread evenly. Bake 25 minutes or until filling is firm around edges and slightly firm in center. Cool completely. Cut into 2x1-1/2 inch bars. Makes about 48 bars.

From a collection of my mother's (Judy Hosey) recipe box which contained lots of her favorite recipes, clippings, etc. Downloaded from Glen's Mm


Anmerkungen zum Rezept: